Mazăre cu morcovi, conservă obişnuită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.206
Acid glutamic g 0.307
Alanină g 0.098
Arginină g 0.164
Histidină g 0.042
Cistină g 0.013
Valină g 0.094
Prolină g 0.069
Serină g 0.072
Fenilalanină g 0.079
Glicină g 0.072
Triptofan g 0.016
Treonină g 0.081
Izoleucină g 0.079
Leucină g 0.125
Lizină g 0.123
Metionină g 0.031
Tirozină g 0.045
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.023
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.129
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.049
Macronutrienți
Apă g 88.15
Aport caloric / Energic total kcal 38
Carbohidraţi (total) g 8.48
Fibre (total) g 2
Lipide / Grăsimi (total) g 0.27
Proteine g 2.17
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.103
Fier mg 0.75
Fosfor mg 46
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.357
Potasiu mg 100
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 260
Zinc mg 0.58
Vitamine
Vitamina A, IU IU 5770
Vitamina A, RAE µg 289
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.053
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.581
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.12
Vitamina B6 mg 0.088
Vitamina C mg 6.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”