Mazăre păstăi, congelată, gătită, fiartă, drenată, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.286
Acid glutamic g 0.56
Alanină g 0.073
Arginină g 0.168
Histidină g 0.022
Cistină g 0.04
Valină g 0.342
Prolină g 0.078
Serină g 0.157
Fenilalanină g 0.112
Glicină g 0.09
Triptofan g 0.034
Treonină g 0.123
Izoleucină g 0.202
Leucină g 0.286
Lizină g 0.252
Metionină g 0.014
Tirozină g 0.123
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.039
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.167
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.073
Macronutrienți
Apă g 86.6
Aport caloric / Energic total kcal 50
Carbohidraţi (total) g 8.43
Fibre (total) g 3.1
Glucide/Zaharuri (total) g 4.82
Lipide / Grăsimi (total) g 0.38
Proteine g 3.5
Minerale
Calciu mg 59
Cupru mg 0.09
Fier mg 2.4
Fosfor mg 58
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.28
Potasiu mg 217
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 241
Zinc mg 0.49
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 53
Beta caroten µg 760
Luteină + zeaxantină µg 893
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 21
Vitamina A, IU IU 1311
Vitamina A, RAE µg 66
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.47
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.119
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.563
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.857
Vitamina B6 mg 0.174
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 30.2
Vitamina C mg 22
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 35

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”