Mazăre păstăi, gătită, fiară, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.267
Acid glutamic g 0.523
Alanină g 0.068
Arginină g 0.157
Histidină g 0.02
Cistină g 0.037
Valină g 0.319
Prolină g 0.073
Serină g 0.146
Fenilalanină g 0.105
Glicină g 0.084
Triptofan g 0.032
Treonină g 0.115
Izoleucină g 0.188
Leucină g 0.267
Lizină g 0.235
Metionină g 0.013
Tirozină g 0.115
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.023
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.1
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.044
Macronutrienți
Apă g 88.91
Aport caloric / Energic total kcal 40
Carbohidraţi (total) g 6.46
Fibre (total) g 2.8
Glucide/Zaharuri (total) g 3.99
Lipide / Grăsimi (total) g 0.23
Proteine g 3.27
Minerale
Calciu mg 42
Cupru mg 0.077
Fier mg 1.97
Fosfor mg 55
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.168
Potasiu mg 240
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 240
Zinc mg 0.37
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 42
Beta caroten µg 597
Luteină + zeaxantină µg 702
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17.4
Vitamina A, IU IU 1030
Vitamina A, RAE µg 52
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.128
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.076
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.539
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.673
Vitamina B6 mg 0.144
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 25
Vitamina C mg 47.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”