Mazăre şi ceapă, congelate, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.227
Acid glutamic g 0.351
Alanină g 0.11
Arginină g 0.209
Histidină g 0.049
Cistină g 0.017
Valină g 0.107
Prolină g 0.081
Serină g 0.084
Fenilalanină g 0.092
Glicină g 0.087
Triptofan g 0.019
Treonină g 0.093
Izoleucină g 0.091
Leucină g 0.148
Lizină g 0.147
Metionină g 0.037
Tirozină g 0.054
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.019
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.094
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.036
Macronutrienți
Apă g 88.18
Aport caloric / Energic total kcal 45
Carbohidraţi (total) g 8.63
Fibre (total) g 2.2
Glucide/Zaharuri (total) g 3.77
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 2.54
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.063
Fier mg 0.94
Fosfor mg 34
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.166
Potasiu mg 117
Seleniu µg 0.4
Sodiu mg 273
Zinc mg 0.29
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 10
Beta caroten µg 626
Luteină + zeaxantină µg 1202
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.9
Vitamina A, IU IU 1051
Vitamina A, RAE µg 53
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.15
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.069
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.044
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.09
Vitamina B6 mg 0.087
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.1
Vitamina C mg 6.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”