Mazăre şi ceapă, conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.293
Acid glutamic g 0.454
Alanină g 0.142
Arginină g 0.27
Histidină g 0.064
Cistină g 0.022
Valină g 0.138
Prolină g 0.105
Serină g 0.109
Fenilalanină g 0.119
Glicină g 0.113
Triptofan g 0.024
Treonină g 0.12
Izoleucină g 0.118
Leucină g 0.191
Lizină g 0.19
Metionină g 0.048
Tirozină g 0.07
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.036
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.176
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.068
Macronutrienți
Apă g 86.4
Aport caloric / Energic total kcal 51
Carbohidraţi (total) g 8.57
Fibre (total) g 2.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.38
Proteine g 3.28
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.87
Fosfor mg 51
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.255
Potasiu mg 96
Seleniu µg 0.4
Sodiu mg 442
Zinc mg 0.58
Vitamine
Vitamina A, IU IU 161
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.07
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.28
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.159
Vitamina B6 mg 0.192
Vitamina C mg 3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 27

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”