Mazăre şi morcovi, congelate, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.294
Acid glutamic g 0.439
Alanină g 0.14
Arginină g 0.234
Histidină g 0.06
Cistină g 0.019
Valină g 0.134
Prolină g 0.098
Serină g 0.103
Fenilalanină g 0.113
Glicină g 0.103
Triptofan g 0.022
Treonină g 0.116
Izoleucină g 0.112
Leucină g 0.179
Lizină g 0.175
Metionină g 0.044
Tirozină g 0.064
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.035
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.201
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.077
Macronutrienți
Apă g 85.8
Aport caloric / Energic total kcal 48
Carbohidraţi (total) g 10.12
Fibre (total) g 3.1
Glucide/Zaharuri (total) g 4.36
Lipide / Grăsimi (total) g 0.42
Proteine g 3.09
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.076
Fier mg 0.94
Fosfor mg 49
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.202
Potasiu mg 158
Seleniu µg 1.1
Sodiu mg 304
Zinc mg 0.45
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1868
Beta caroten µg 4725
Beta Cryptoxanthina µg 99
Luteină + zeaxantină µg 1538
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18.1
Vitamina A, IU IU 9514
Vitamina A, RAE µg 476
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.225
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.064
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.154
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.163
Vitamina B6 mg 0.087
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 18.8
Vitamina C mg 8.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”