Mere, congelate, neândulcite, preparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.05
Acid glutamic g 0.03
Alanină g 0.01
Arginină g 0.009
Histidină g 0.005
Cistină g 0.004
Valină g 0.013
Prolină g 0.01
Serină g 0.012
Fenilalanină g 0.008
Glicină g 0.011
Triptofan g 0.003
Treonină g 0.01
Izoleucină g 0.011
Leucină g 0.018
Lizină g 0.018
Metionină g 0.003
Tirozină g 0.005
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.013
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.095
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.053
Macronutrienți
Apă g 87.16
Aport caloric / Energic total kcal 47
Carbohidraţi (total) g 12
Fibre (total) g 1.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.33
Proteine g 0.29
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.065
Fier mg 0.19
Fosfor mg 8
Magneziu mg 3
Mangan mg 0.146
Potasiu mg 76
Seleniu µg 0.2
Sodiu mg 3
Zinc mg 0.05
Vitamine
Vitamina A, IU IU 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.014
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.011
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.043
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.057
Vitamina B6 mg 0.032
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”