Miel, bucăţi pentru tocană (pulpă şi umăr), doar carne slabă separabilă, sortată dupa 1 /4 ” grăsime, gătite, la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie, gătit (dintr-o bucată de carne crudă de 450 g) 327
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.471
Acid glutamic g 4.074
Alanină g 1.688
Arginină g 1.668
Histidină g 0.889
Cistină g 0.335
Valină g 1.515
Prolină g 1.178
Serină g 1.044
Fenilalanină g 1.143
Glicină g 1.371
Triptofan g 0.328
Treonină g 1.202
Izoleucină g 1.355
Leucină g 2.184
Lizină g 2.479
Metionină g 0.72
Tirozină g 0.944
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.95
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.62
Colesterol mg 90
Macronutrienți
Apă g 63.53
Aport caloric / Energic total kcal 186
Lipide / Grăsimi (total) g 7.33
Proteine g 28.08
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.151
Fier mg 2.34
Fosfor mg 224
Magneziu mg 31
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 335
Seleniu µg 31.7
Sodiu mg 76
Zinc mg 5.77
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 3.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.61
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.69
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”