Miel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, aleasă, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 250
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.245
Acid glutamic g 3.702
Alanină g 1.534
Arginină g 1.516
Histidină g 0.808
Cistină g 0.304
Valină g 1.376
Prolină g 1.07
Serină g 0.948
Fenilalanină g 1.038
Glicină g 1.246
Triptofan g 0.298
Treonină g 1.092
Izoleucină g 1.231
Leucină g 1.984
Lizină g 2.253
Metionină g 0.655
Tirozină g 0.857
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.29
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.45
Colesterol mg 96
Macronutrienți
Apă g 55.82
Aport caloric / Energic total kcal 271
Lipide / Grăsimi (total) g 18.01
Proteine g 25.51
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.121
Fier mg 1.93
Fluor µg 32
Fosfor mg 193
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.024
Potasiu mg 318
Seleniu µg 27.2
Sodiu mg 72
Zinc mg 4.74
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 2.57
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.55
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.67
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”