Miel, carne de lucru (amestec de bucăţi tranşate), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, aleasă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.544
Acid glutamic g 2.546
Alanină g 1.055
Arginină g 1.042
Histidină g 0.556
Cistină g 0.209
Valină g 0.947
Prolină g 0.736
Serină g 0.652
Fenilalanină g 0.714
Glicină g 0.857
Triptofan g 0.205
Treonină g 0.751
Izoleucină g 0.846
Leucină g 1.365
Lizină g 1.549
Metionină g 0.45
Tirozină g 0.59
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.65
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.48
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.07
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 63.17
Aport caloric / Energic total kcal 243
Lipide / Grăsimi (total) g 18.66
Proteine g 17.54
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.108
Fier mg 1.62
Fosfor mg 166
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 239
Seleniu µg 19.7
Sodiu mg 59
Zinc mg 3.52
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.12
Vitamina B12 µg 2.44
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.07
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.68
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”