Miel, coaste, doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0,6 cm grăsime, aleasă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.759
Acid glutamic g 2.9
Alanină g 1.202
Arginină g 1.187
Histidină g 0.633
Cistină g 0.239
Valină g 1.078
Prolină g 0.838
Serină g 0.743
Fenilalanină g 0.814
Glicină g 0.976
Triptofan g 0.234
Treonină g 0.855
Izoleucină g 0.964
Leucină g 1.554
Lizină g 1.765
Metionină g 0.513
Tirozină g 0.672
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.71
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.84
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.3
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 70.44
Aport caloric / Energic total kcal 169
Lipide / Grăsimi (total) g 9.23
Proteine g 19.98
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.111
Fier mg 1.67
Fosfor mg 181
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.024
Potasiu mg 265
Seleniu µg 22.3
Sodiu mg 72
Zinc mg 3.8
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.12
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 2.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.89
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.65
Vitamina B6 mg 0.16
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 21

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”