Miel, cotlet, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,6 cm grăsime, aleasă, gătită, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 269
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.985
Acid glutamic g 3.272
Alanină g 1.356
Arginină g 1.34
Histidină g 0.714
Cistină g 0.269
Betaină mg 11.6
Valină g 1.217
Prolină g 0.946
Serină g 0.838
Fenilalanină g 0.918
Glicină g 1.101
Triptofan g 0.264
Treonină g 0.965
Izoleucină g 1.088
Leucină g 1.754
Lizină g 1.991
Metionină g 0.579
Tirozină g 0.758
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.87
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.24
Colesterol mg 95
Macronutrienți
Apă g 52.5
Aport caloric / Energic total kcal 309
Lipide / Grăsimi (total) g 23.59
Proteine g 22.55
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.119
Fier mg 2.12
Fosfor mg 180
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 246
Seleniu µg 24.6
Sodiu mg 64
Zinc mg 3.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 2.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.1
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.65
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 4.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”