Miel, loin, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, aleasă, gătită, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 265
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.048
Acid glutamic g 3.377
Alanină g 1.4
Arginină g 1.383
Histidină g 0.737
Cistină g 0.278
Valină g 1.256
Prolină g 0.976
Serină g 0.865
Fenilalanină g 0.947
Glicină g 1.137
Triptofan g 0.272
Treonină g 0.996
Izoleucină g 1.123
Leucină g 1.81
Lizină g 2.055
Metionină g 0.597
Tirozină g 0.782
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.65
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.69
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.08
Colesterol mg 93
Macronutrienți
Apă g 54.33
Aport caloric / Energic total kcal 290
Lipide / Grăsimi (total) g 21.12
Proteine g 23.27
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.122
Fier mg 2.17
Fosfor mg 185
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.021
Potasiu mg 250
Seleniu µg 25.2
Sodiu mg 64
Zinc mg 3.52
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 2.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.05
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.66
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”