Miel, picior cu rasol, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, aleasă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.737
Acid glutamic g 4.512
Alanină g 1.87
Arginină g 1.847
Histidină g 0.985
Cistină g 0.371
Valină g 1.678
Prolină g 1.304
Serină g 1.156
Fenilalanină g 1.266
Glicină g 1.519
Triptofan g 0.363
Treonină g 1.331
Izoleucină g 1.5
Leucină g 2.419
Lizină g 2.746
Metionină g 0.798
Tirozină g 1.045
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.6
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.21
Colesterol mg 120
Macronutrienți
Apă g 44.92
Aport caloric / Energic total kcal 337
Lipide / Grăsimi (total) g 22.65
Proteine g 31.1
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.141
Fier mg 2.43
Fosfor mg 210
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.023
Potasiu mg 311
Seleniu µg 37.9
Sodiu mg 72
Zinc mg 6.24
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina B12 µg 2.59
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.61
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.61
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”