Miel, pulpă, jumătatea cu gambă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, aleasă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.672
Acid glutamic g 2.756
Alanină g 1.142
Arginină g 1.128
Histidină g 0.602
Cistină g 0.227
Valină g 1.025
Prolină g 0.797
Serină g 0.706
Fenilalanină g 0.773
Glicină g 0.928
Triptofan g 0.222
Treonină g 0.813
Izoleucină g 0.916
Leucină g 1.477
Lizină g 1.677
Metionină g 0.487
Tirozină g 0.638
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.93
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.88
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 68.73
Aport caloric / Energic total kcal 185
Lipide / Grăsimi (total) g 11.5
Proteine g 18.99
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.117
Fier mg 1.73
Fosfor mg 182
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 267
Seleniu µg 21.9
Sodiu mg 58
Zinc mg 3.58
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.13
Vitamina B12 µg 2.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.21
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.69
Vitamina B6 mg 0.16
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 21

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”