Miso (pastă)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 17
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.171
Acid glutamic g 1.915
Alanină g 0.5
Arginină g 0.784
Histidină g 0.243
Valină g 0.547
Prolină g 0.619
Serină g 0.601
Fenilalanină g 0.486
Glicină g 0.447
Triptofan g 0.155
Treonină g 0.479
Izoleucină g 0.508
Leucină g 0.82
Lizină g 0.478
Metionină g 0.129
Tirozină g 0.352
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.242
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.204
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.139
Macronutrienți
Apă g 43.02
Aport caloric / Energic total kcal 199
Carbohidraţi (total) g 26.47
Fibre (total) g 5.4
Fructoză (inclusă în glucide) g 6
Glucide/Zaharuri (total) g 6.2
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 6.01
Proteine g 11.69
Minerale
Calciu mg 57
Cupru mg 0.42
Fier mg 2.49
Fosfor mg 159
Magneziu mg 48
Mangan mg 0.859
Potasiu mg 210
Seleniu µg 7
Sodiu mg 3728
Zinc mg 2.56
Fitonutrienți
Beta caroten µg 52
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 72.2
Vitamina A, IU IU 87
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.098
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.01
Vitamina B12 µg 0.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.233
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.906
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.337
Vitamina B6 mg 0.199
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 29.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”