Mix pentru prăjitură galbenă, pudră, îmbogăţit cu compuşi bioactivi

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 43
1 pachet 524
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.216
Acid glutamic g 1.288
Alanină g 0.134
Arginină g 0.162
Histidină g 0.094
Cistină g 0.079
Valină g 0.213
Prolină g 0.463
Serină g 0.228
Fenilalanină g 0.204
Glicină g 0.132
Triptofan g 0.061
Treonină g 0.137
Izoleucină g 0.187
Leucină g 0.325
Lizină g 0.197
Metionină g 0.081
Tirozină g 0.144
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.694
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.231
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.62
Acizi graşi trans (total) g 0.231
Macronutrienți
Apă g 7.18
Aport caloric / Energic total kcal 374
Carbohidraţi (total) g 81.92
Fibre (total) g 1.2
Glucide/Zaharuri (total) g 43.29
Lipide / Grăsimi (total) g 3.5
Proteine g 3.7
Minerale
Calciu mg 211
Cupru mg 0.072
Fier mg 2.08
Fosfor mg 310
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.191
Potasiu mg 47
Seleniu µg 3
Sodiu mg 728
Zinc mg 0.27
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 4.9
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.231
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.92
Vitamina B12 µg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.231
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.315
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.364
Vitamina B6 mg 0.077
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 108

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”