Orez alb, cu bob mediu, fiert

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.224
Acid glutamic g 0.464
Alanină g 0.138
Arginină g 0.198
Histidină g 0.056
Cistină g 0.049
Valină g 0.145
Prolină g 0.112
Serină g 0.125
Fenilalanină g 0.127
Glicină g 0.108
Triptofan g 0.028
Treonină g 0.085
Izoleucină g 0.103
Leucină g 0.197
Lizină g 0.086
Metionină g 0.056
Tirozină g 0.08
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.065
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.056
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.057
Macronutrienți
Apă g 68.61
Aport caloric / Energic total kcal 130
Carbohidraţi (total) g 28.59
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 0.21
Proteine g 2.38
Minerale
Calciu mg 3
Cupru mg 0.038
Fier mg 1.49
Fosfor mg 37
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.377
Potasiu mg 29
Seleniu µg 7.5
Zinc mg 0.42
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.167
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.016
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.835
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.411
Vitamina B6 mg 0.05
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 97

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”