Orez alb cu gluten, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.19
Acid glutamic g 0.393
Alanină g 0.117
Arginină g 0.168
Histidină g 0.047
Cistină g 0.041
Valină g 0.123
Prolină g 0.095
Serină g 0.106
Fenilalanină g 0.108
Glicină g 0.092
Triptofan g 0.023
Treonină g 0.072
Izoleucină g 0.087
Leucină g 0.167
Lizină g 0.073
Metionină g 0.047
Tirozină g 0.067
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.07
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.069
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.039
Macronutrienți
Apă g 76.63
Aport caloric / Energic total kcal 97
Carbohidraţi (total) g 21.09
Fibre (total) g 1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.05
Lipide / Grăsimi (total) g 0.19
Proteine g 2.02
Minerale
Calciu mg 2
Cupru mg 0.049
Fier mg 0.14
Fosfor mg 8
Magneziu mg 5
Mangan mg 0.262
Potasiu mg 10
Seleniu µg 5.6
Sodiu mg 5
Zinc mg 0.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 2.1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.013
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.29
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.215
Vitamina B6 mg 0.026
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”