Orez alb cu gluten, nepreparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.64
Acid glutamic g 1.328
Alanină g 0.395
Arginină g 0.568
Histidină g 0.16
Cistină g 0.14
Valină g 0.416
Prolină g 0.321
Serină g 0.358
Fenilalanină g 0.364
Glicină g 0.31
Triptofan g 0.079
Treonină g 0.244
Izoleucină g 0.294
Leucină g 0.563
Lizină g 0.246
Metionină g 0.16
Tirozină g 0.228
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.2
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.198
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.111
Macronutrienți
Apă g 10.46
Aport caloric / Energic total kcal 370
Carbohidraţi (total) g 81.68
Fibre (total) g 2.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 6.81
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.171
Fier mg 1.6
Fosfor mg 71
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.974
Potasiu mg 77
Seleniu µg 15.1
Sodiu mg 7
Zinc mg 1.2
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.055
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.145
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.824
Vitamina B6 mg 0.107
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”