Orez brun, bob mediu, fiert

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.217
Acid glutamic g 0.472
Alanină g 0.135
Arginină g 0.175
Histidină g 0.059
Cistină g 0.028
Valină g 0.136
Prolină g 0.109
Serină g 0.12
Fenilalanină g 0.119
Glicină g 0.114
Triptofan g 0.03
Treonină g 0.085
Izoleucină g 0.098
Leucină g 0.191
Lizină g 0.088
Metionină g 0.052
Tirozină g 0.087
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.3
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.296
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.165
Macronutrienți
Apă g 72.96
Aport caloric / Energic total kcal 112
Carbohidraţi (total) g 23.51
Fibre (total) g 1.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.83
Proteine g 2.32
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.081
Fier mg 0.53
Fosfor mg 77
Magneziu mg 44
Mangan mg 1.097
Potasiu mg 79
Sodiu mg 1
Zinc mg 0.62
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.102
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.012
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.33
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.392
Vitamina B6 mg 0.149
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”