Orez brun, bob mediu, nepreparat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.702
Acid glutamic g 1.528
Alanină g 0.437
Arginină g 0.569
Histidină g 0.19
Cistină g 0.091
Valină g 0.44
Prolină g 0.352
Serină g 0.388
Fenilalanină g 0.387
Glicină g 0.369
Triptofan g 0.096
Treonină g 0.275
Izoleucină g 0.318
Leucină g 0.62
Lizină g 0.286
Metionină g 0.169
Tirozină g 0.281
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.971
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.959
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.536
Macronutrienți
Apă g 12.37
Aport caloric / Energic total kcal 362
Carbohidraţi (total) g 76.17
Fibre (total) g 3.4
Lipide / Grăsimi (total) g 2.68
Proteine g 7.5
Minerale
Calciu mg 33
Cupru mg 0.277
Fier mg 1.8
Fosfor mg 264
Magneziu mg 143
Mangan mg 3.743
Potasiu mg 268
Sodiu mg 4
Zinc mg 2.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.413
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.043
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.308
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.493
Vitamina B6 mg 0.509
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 20

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”