Orez brun cu bobul lung, fiert

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.242
Acid glutamic g 0.526
Alanină g 0.151
Arginină g 0.196
Histidină g 0.066
Cistină g 0.031
Betaină mg 0.5
Valină g 0.151
Prolină g 0.121
Serină g 0.134
Fenilalanină g 0.133
Glicină g 0.127
Triptofan g 0.033
Treonină g 0.095
Izoleucină g 0.109
Leucină g 0.214
Lizină g 0.099
Metionină g 0.058
Tirozină g 0.097
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.327
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.323
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.18
Macronutrienți
Apă g 73.09
Aport caloric / Energic total kcal 111
Carbohidraţi (total) g 22.96
Fibre (total) g 1.8
Glucide/Zaharuri (total) g 0.35
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.35
Lipide / Grăsimi (total) g 0.9
Proteine g 2.58
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.1
Fier mg 0.42
Fosfor mg 83
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.905
Potasiu mg 43
Seleniu µg 9.8
Sodiu mg 5
Zinc mg 0.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.096
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.025
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.528
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.285
Vitamina B6 mg 0.145
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”