Ouă, fulgi de albuş, stabilizat, cu cantitate redusă de glucoză

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 6.806
Acid glutamic g 10.732
Alanină g 4.96
Arginină g 4.492
Histidină g 1.748
Cistină g 1.908
Valină g 5.76
Prolină g 2.892
Serină g 5.674
Fenilalanină g 4.837
Glicină g 2.88
Triptofan g 1.181
Treonină g 3.421
Izoleucină g 4.689
Leucină g 6.695
Lizină g 4.738
Metionină g 2.991
Tirozină g 3.089
Macronutrienți
Apă g 14.62
Aport caloric / Energic total kcal 351
Carbohidraţi (total) g 4.17
Lipide / Grăsimi (total) g 0.04
Proteine g 76.92
Minerale
Calciu mg 83
Cupru mg 0.23
Fier mg 0.23
Fosfor mg 83
Magneziu mg 67
Mangan mg 0.07
Potasiu mg 1042
Seleniu µg 116.8
Sodiu mg 1156
Zinc mg 0.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 8.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.035
Vitamina B12 µg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.162
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.675
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.829
Vitamina B6 mg 0.023
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 89

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”