- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu grăsime, fără piele
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane fără piele, prăjite
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, fierte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi fără piele, fripte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru fript, măruntaie şi gâturi cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), picioare cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, fără oase şi fără piele, prăjită
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, crude
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, prăjite, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe cu piele, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pulpe fără piele, prăjite
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită în crustă pane
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, cu piele, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, crudă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, friptă la cuptor
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), spate, fără piele, prăjiă
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),gâturi fără piele, fierte
- Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni),pulpe cu piele, crude
- Carne de pui tânăr (până în 8 luni), piept, fără piele, dezosat, calitate superioarp, crudă
- Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, gătită la grătar
- Carne de pui tânăr, aripi, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, aripi, carne fără piele
- Carne de pui tânăr, aripi, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, copan, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, copan, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, copane, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, doar pielea, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, injectat, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr, piept, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, piept, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, piept, fără piele şi oase, gătită la grătar
- Carne de pui tânăr, piept, fără piele şi oase, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui tânăr, pulpe, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, spate, carne cu piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui tânăr, spate, carne fără piele, precondimentată, la rotisor
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, crudă
- Carne de pui, aripi congelate, gata condimentate, la cuptor
- Carne de pui, aripi, congelate, în strat de condimente pentru grătar
- Carne de pui, aripi, congelate, în strat de condimente pentru grătar, încălzit (cuptor cu microunde)
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, crude
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, friptă la cuptor
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, prăjită în crustă pane
- Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, friptă la cuptor
- Carne de pui, copan, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de pui, copane fără piele, la rotisor sau grătar
- Carne de pui, doar pielea, crudă
- Carne de pui, doar pielea, fiartă în sos la foc mic
- Carne de pui, doar pielea, friptă la cuptor
- Carne de pui, doar pielea, prăjită în crustă pane
- Carne de pui, doar pielea, prăjită, dat prin făină
- Carne de pui, ficat, toate categoriile, prăjit în minim de ulei
- Carne de pui, piept, la rotisor sau grătar
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, carne crudă
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, friptă la cuptor
- Carne de pui, pulpă, carne cu piele, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vânat, antilopă, carne friptă
- Carne de vânat, antilopă, nepreparată
- Carne de vânat, bivol de apă, brute
- Carne de vânat, bivol de apă, gătită, friptă
- Carne de vânat, bizam (Ondatra zibethicus), gătită, friptă
- Carne de vânat, bizam (Ondatra zibethicus), nepreparat
- Carne de vânat, bizon, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă
- Carne de vânat, bizon, doar carne slabă separabilă, nepreparată
- Carne de vânat, bizoni, brazdă umăr, doar carne slabă separabilă, sortată dupa 0 cm grăsime, nepreparată
- Carne de vânat, bizoni, medalioane de friptură, doar carne slabă separabilă, 2,5 cm biftec, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor