- Carne de vită, friptură Porterhouse, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la gratar
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la grătar
- Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, friptură T-bone cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură T-bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, friptură, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, nepreparată
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi de la gât şi umăr, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi de muşchi, porţiunea superioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus a pulpei, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, fripturi din partea superioară, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, fripturi tăiate mărunt, pentru tochituri sau sendvişuri, nepreparată
- Carne de vită, gât cu junghietură şi salbă, coaste scurte, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, medalion de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, medalion de muşchi fără os, slabă, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, muşchi file fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, muşchi, cotlet fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, muşchiuleş, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, muşchiuleţ / muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ de friptură / muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ feliat de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ feliat de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ feliat de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ feliat de friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, fierte, prăjite
- Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, muşchiuleţ pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, nepreparată
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, muşchiuleţ, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, muşchiuleţ, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, muşchiuleţ, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, muşchiuleţ, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, picioare, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, picioare, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, picioare, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, picioare, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, piept întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept porţionat, fără grăsime, dezosată doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept porţionat, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, piept porţionat, fără grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept porţionat, tăiat pe jumătate, fără grăsime, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, piept porţionat, tăiat pe jumătate, fără grăsime, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept sau vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, piept sau vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept sau vrăbioară,, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, piept şi vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet