- Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, capac muşchi top friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, doar carne slabă separabilă, dezosată, sortate dupa 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, muşchiuleţ, muşchi file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, cu grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, partea superioară, fără os, fără grăsime exterioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, piept, tăiat subţire, fără grăsime, fără os, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchi fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchiuleţ fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, piept, vrăbioară, muşchiuleţ fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la gât sus, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor
- Carne de vită, porţiune de la gât, fragedă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă
- Carne de vită, porţiune de la genunchi, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiune de la genunchi, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, porţiune de muşchi din umăr, pentru fripuri, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiune de muşchi din umăr, pentru fripuri, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, porţiune de spinare, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, la grătar
- Carne de vită, porţiune de spinare, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, la grătar
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate
- Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, gătite
- Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, , friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, , friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din porţiunea superioară, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, pulpă doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă inferioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, pulpă superioară penru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată