- Carne de vită, spată, zonă piept (faux fillet) întreagă, doar carne slabă separabilă, toate clasele, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, chiftele gătite
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 70 % carne macră / 30 % grăsime, tocată, friptă
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 75 % carne macră / 25 % grăsimi, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 80 % carne macră / 20 % grăsimi, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 85 % carne macră / 15 %, de chiftele, gătită
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, friptă fără ulei
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 90 % carne macră / 10 % grăsimi, tocată, gătită
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % chiftele fripte
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, fript fără ulei
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, nepreparată
- Carne de vită, tocată, 95% carne macră / 5 % grăsime, tocată, gătită
- Carne de vită, varietăţi de carne şi burtă, gatite, fierte
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, burtă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, carne de vită separată mecanic, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, fiartă
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, creier, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, gătită, prăjită în minim de ulei
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, ficat, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, inimă, gătită, fiartă
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, inimă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, limbă, gătită, la foc mic
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, limbă, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, momiţe, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, momiţe, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, rinichi, gătită, fiartă
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, rinichi, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, seu, nepreparată
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet
- Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară / file, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară de friptură / file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat
- Carne de vită, vrăbioară pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită
- Carne de vită, vrăbioară, dezosată, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, cu os, carne slaba separabila doar, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I USDA, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, USDA calitate premium, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată
- Carne de vită, vrăbioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta
- Carne de vită, vrăbioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar
- Carne de vită, vrăbioară, porţiune superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată