Pâine, cu conţinut redus de calorii, de grâu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.523
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.196
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.84
Acizi graşi trans (total) g 0.046
Macronutrienți
Amidon g 26.05
Apă g 39.6
Aport caloric / Energic total kcal 217
Carbohidraţi (total) g 42.47
Fibre (total) g 11.1
Fructoză (inclusă în glucide) g 1.62
Glucide/Zaharuri (total) g 3.71
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.95
Maltoză (inclusă în glucide) g 1.14
Lipide / Grăsimi (total) g 2.92
Proteine g 13.32
Minerale
Calciu mg 163
Cupru mg 0.171
Fier mg 2.91
Fosfor mg 149
Magneziu mg 43
Mangan mg 1.21
Potasiu mg 150
Seleniu µg 30.4
Sodiu mg 332
Zinc mg 1.35
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18.7
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.35
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.78
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 135

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”