Pâine, cu conţinut redus de calorii, de secară

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.556
Acid glutamic g 2.629
Alanină g 0.32
Arginină g 0.476
Histidină g 0.208
Cistină g 0.18
Valină g 0.415
Prolină g 0.86
Serină g 0.432
Fenilalanină g 0.457
Glicină g 0.321
Triptofan g 0.11
Treonină g 0.284
Izoleucină g 0.357
Leucină g 0.638
Lizină g 0.321
Metionină g 0.155
Tirozină g 0.288
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.672
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.752
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.368
Macronutrienți
Apă g 46
Aport caloric / Energic total kcal 203
Carbohidraţi (total) g 40.5
Fibre (total) g 12
Glucide/Zaharuri (total) g 2.29
Lipide / Grăsimi (total) g 2.9
Proteine g 9.1
Minerale
Calciu mg 76
Cupru mg 0.133
Fier mg 3.1
Fosfor mg 78
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.453
Potasiu mg 98
Seleniu µg 27.9
Sodiu mg 513
Zinc mg 0.66
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Beta Cryptoxanthina µg 1
Luteină + zeaxantină µg 37
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14.6
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.367
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.28
Vitamina B12 µg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.527
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.297
Vitamina B6 mg 0.077
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 83

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”