Pâine, cu conţinut redus de calorii, fulgi de ovăz

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.431
Acid glutamic g 2.235
Alanină g 0.274
Arginină g 0.327
Histidină g 0.17
Cistină g 0.161
Valină g 0.359
Prolină g 0.764
Serină g 0.376
Fenilalanină g 0.381
Glicină g 0.282
Triptofan g 0.096
Treonină g 0.234
Izoleucină g 0.312
Leucină g 0.562
Lizină g 0.259
Metionină g 0.138
Tirozină g 0.251
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.822
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.351
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.599
Macronutrienți
Apă g 44
Aport caloric / Energic total kcal 210
Carbohidraţi (total) g 43.3
Lipide / Grăsimi (total) g 3.5
Proteine g 7.6
Minerale
Calciu mg 115
Cupru mg 0.099
Fier mg 2.3
Fosfor mg 100
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.539
Potasiu mg 124
Seleniu µg 23
Sodiu mg 388
Zinc mg 0.83
Vitamine
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.348
Vitamina B12 µg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.03
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.431
Vitamina B6 mg 0.045
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 70

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”