Paine cu fulgi de ovăz, prăjită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.549
Acid glutamic g 2.623
Alanină g 0.357
Arginină g 0.429
Histidină g 0.202
Cistină g 0.226
Valină g 0.428
Prolină g 0.832
Serină g 0.443
Fenilalanină g 0.45
Glicină g 0.372
Triptofan g 0.126
Treonină g 0.268
Izoleucină g 0.353
Leucină g 0.661
Lizină g 0.294
Metionină g 0.166
Tirozină g 0.286
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.715
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.85
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.764
Macronutrienți
Apă g 31.2
Aport caloric / Energic total kcal 292
Carbohidraţi (total) g 52.7
Fibre (total) g 4.3
Glucide/Zaharuri (total) g 8.84
Lipide / Grăsimi (total) g 4.8
Proteine g 9.2
Minerale
Calciu mg 72
Cupru mg 0.227
Fier mg 2.94
Fosfor mg 137
Magneziu mg 41
Mangan mg 1.022
Potasiu mg 154
Seleniu µg 26.7
Sodiu mg 486
Zinc mg 1.11
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 75
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.9
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 15
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.347
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.53
Vitamina B12 µg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.235
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.068
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.241
Vitamina B6 mg 0.067
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 75

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”