Pâine cu ou, prăjită (frigănele)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.574
Acid glutamic g 3.139
Alanină g 0.391
Arginină g 0.423
Histidină g 0.23
Cistină g 0.229
Valină g 0.487
Prolină g 1.041
Serină g 0.551
Fenilalanină g 0.522
Glicină g 0.37
Triptofan g 0.123
Treonină g 0.336
Izoleucină g 0.433
Leucină g 0.76
Lizină g 0.342
Metionină g 0.208
Tirozină g 0.321
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.989
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.149
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.616
Colesterol mg 56
Macronutrienți
Apă g 28.3
Aport caloric / Energic total kcal 315
Carbohidraţi (total) g 52.6
Fibre (total) g 2.5
Glucide/Zaharuri (total) g 1.94
Lipide / Grăsimi (total) g 6.6
Proteine g 10.5
Minerale
Calciu mg 102
Cupru mg 0.178
Fier mg 3.34
Fosfor mg 117
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.549
Potasiu mg 126
Seleniu µg 32.9
Sodiu mg 417
Zinc mg 0.86
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 8
Luteină + zeaxantină µg 46
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 91.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Retinol µg 69
Vitamina A, IU IU 231
Vitamina A, RAE µg 69
Vitamina D IU 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.385
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.432
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.795
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.202
Vitamina B6 mg 0.064
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 128

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”