Parizer Bologna, carne de pui, carne de porc, carne de vită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 4.2
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.698
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.475
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.997
Acizi graşi trans (total) g 0.237
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 56.42
Aport caloric / Energic total kcal 272
Carbohidraţi (total) g 5.61
Lipide / Grăsimi (total) g 22.73
Proteine g 11.33
Minerale
Calciu mg 92
Cupru mg 0.064
Fier mg 1.25
Fluor µg 36
Fosfor mg 227
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.043
Potasiu mg 313
Sodiu mg 1120
Zinc mg 1.22
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 59.1
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.074
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.59
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.463
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.721
Vitamina B6 mg 0.227
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 15.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”