Parizer Bologna din carne de pasăre

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.924
Acid glutamic g 1.532
Alanină g 0.657
Arginină g 0.677
Histidină g 0.301
Cistină g 0.138
Betaină mg 4
Valină g 0.489
Prolină g 0.742
Serină g 0.435
Fenilalanină g 0.385
Glicină g 0.704
Hidroxiprolină g 0.246
Triptofan g 0.114
Treonină g 0.376
Izoleucină g 0.43
Leucină g 0.79
Lizină g 0.77
Metionină g 0.252
Tirozină g 0.306
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.529
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.854
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.658
Acizi graşi trans (total) g 0.155
Colesterol mg 94
Macronutrienți
Apă g 56.1
Aport caloric / Energic total kcal 285
Carbohidraţi (total) g 5.45
Glucide/Zaharuri (total) g 1.8
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 1.06
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.74
Lipide / Grăsimi (total) g 24.54
Proteine g 10.45
Minerale
Calciu mg 128
Cupru mg 0.035
Fier mg 1.26
Fosfor mg 213
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.034
Potasiu mg 303
Seleniu µg 14.4
Sodiu mg 1184
Zinc mg 1.08
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 61.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D IU 34
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.049
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.65
Vitamina B12 µg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.152
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.128
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.779
Vitamina B6 mg 0.209
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”