Parizer Bologna, pui, curcan, carne de porc

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 4.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.555
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.672
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.99
Acizi graşi trans (total) g 0.43
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 55.25
Aport caloric / Energic total kcal 298
Carbohidraţi (total) g 5.65
Lipide / Grăsimi (total) g 26.18
Proteine g 9.88
Minerale
Calciu mg 82
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.16
Fluor µg 36
Fosfor mg 185
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.044
Potasiu mg 152
Sodiu mg 922
Zinc mg 1.28
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 11
Beta caroten µg 11
Beta Cryptoxanthina µg 11
Licopen µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 53.3
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 75
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 0.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.132
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.32
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.696
Vitamina B6 mg 0.18
Vitamina C mg 19.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”