Parizer din carne de vită, Bologna, de la Oscar Mayer

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 15.21
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.11
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.85
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 54.15
Aport caloric / Energic total kcal 316
Carbohidraţi (total) g 2.45
Glucide/Zaharuri (total) g 1.4
Lipide / Grăsimi (total) g 29.1
Proteine g 11.05
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.11
Fier mg 1.36
Fosfor mg 109
Magneziu mg 14
Potasiu mg 168
Sodiu mg 1179
Zinc mg 2.03
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D IU 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina B12 µg 1.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.42
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.28
Vitamina B6 mg 0.17
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”