Parizer din carne slabă, Bologna, de la Oscar Mayer (carne de porc, carne de pui, carne de vită)

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.3
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.54
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.62
Colesterol mg 56
Macronutrienți
Apă g 64.75
Aport caloric / Energic total kcal 202
Carbohidraţi (total) g 5.7
Glucide/Zaharuri (total) g 2.6
Lipide / Grăsimi (total) g 14.75
Proteine g 11.5
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.2
Fier mg 1.39
Fosfor mg 185
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.155
Potasiu mg 163
Seleniu µg 5.6
Sodiu mg 1117
Zinc mg 1.61
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.159
Vitamina B12 µg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.097
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.072
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.34
Vitamina B6 mg 0.163
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”