Pastă cu carne de pui

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie 56
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.58
Acid glutamic g 2.586
Alanină g 1.037
Arginină g 1.117
Histidină g 0.517
Cistină g 0.237
Valină g 0.859
Prolină g 0.868
Serină g 0.626
Fenilalanină g 0.687
Glicină g 1.166
Triptofan g 0.197
Treonină g 0.73
Izoleucină g 0.879
Leucină g 1.286
Lizină g 1.438
Metionină g 0.469
Tirozină g 0.568
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.23
Colesterol mg 56
Macronutrienți
Apă g 57.41
Aport caloric / Energic total kcal 158
Carbohidraţi (total) g 4.05
Fibre (total) g 0.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.47
Lipide / Grăsimi (total) g 17.56
Proteine g 18.01
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.04
Fier mg 0.87
Fosfor mg 89
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 106
Seleniu µg 10.8
Sodiu mg 722
Zinc mg 1.15
Vitamine
Retinol µg 30
Vitamina A, IU IU 99
Vitamina A, RAE µg 30
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.009
Vitamina B12 µg 0.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.114
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.748
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.43
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”