Pastă de carne de pui

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 13
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.085
Acid glutamic g 1.789
Alanină g 0.713
Arginină g 0.779
Histidină g 0.347
Cistină g 0.141
Betaină mg 4.2
Valină g 0.589
Prolină g 0.551
Serină g 0.466
Fenilalanină g 0.455
Glicină g 0.722
Triptofan g 0.13
Treonină g 0.497
Izoleucină g 0.584
Leucină g 0.88
Lizină g 1.01
Metionină g 0.32
Tirozină g 0.412
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.25
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.22
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.45
Colesterol mg 30
Macronutrienți
Apă g 66.17
Aport caloric / Energic total kcal 200
Carbohidraţi (total) g 7.41
Lipide / Grăsimi (total) g 13.52
Proteine g 11.64
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.03
Fier mg 0.61
Fosfor mg 33
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 183
Seleniu µg 10.9
Sodiu mg 653
Zinc mg 1.04
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 49.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 42
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 140
Vitamina A, RAE µg 42
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.024
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.2
Vitamina B12 µg 0.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.071
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.669
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.27
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina C mg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”