Pastă de şuncă presată, tartinabilă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.856
Acid glutamic g 1.349
Alanină g 0.536
Arginină g 0.593
Histidină g 0.35
Cistină g 0.051
Betaină mg 6.8
Valină g 0.448
Prolină g 0.401
Serină g 0.376
Fenilalanină g 0.354
Glicină g 0.486
Triptofan g 0.089
Treonină g 0.409
Izoleucină g 0.403
Leucină g 0.725
Lizină g 0.772
Metionină g 0.228
Tirozină g 0.278
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.171
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.689
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.049
Colesterol mg 37
Macronutrienți
Apă g 62.6
Aport caloric / Energic total kcal 216
Carbohidraţi (total) g 10.64
Lipide / Grăsimi (total) g 15.53
Proteine g 8.68
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.59
Fosfor mg 120
Magneziu mg 10
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 150
Seleniu µg 17.8
Sodiu mg 1075
Zinc mg 1.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 69
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina D IU 26
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.435
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.74
Vitamina B12 µg 0.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.095
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.31
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”