Pastă tartinabilă din carne de viă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.587
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.427
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.4
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 61.7
Aport caloric / Energic total kcal 223
Carbohidraţi (total) g 3.73
Fibre (total) g 0.2
Glucide/Zaharuri (total) g 0.71
Lipide / Grăsimi (total) g 16.28
Proteine g 15.27
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.101
Fier mg 2.06
Fosfor mg 116
Magneziu mg 24
Potasiu mg 259
Seleniu µg 22.6
Sodiu mg 724
Zinc mg 6.08
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina B12 µg 2.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.2
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”