Păstăi de fasole verde, conservă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă, cu totul 423
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.111
Acid glutamic g 0.082
Alanină g 0.037
Arginină g 0.032
Histidină g 0.015
Cistină g 0.008
Valină g 0.04
Prolină g 0.029
Serină g 0.043
Fenilalanină g 0.029
Glicină g 0.028
Triptofan g 0.008
Treonină g 0.035
Izoleucină g 0.029
Leucină g 0.049
Lizină g 0.039
Metionină g 0.009
Tirozină g 0.019
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.007
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.09
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.04
Macronutrienți
Apă g 95.06
Aport caloric / Energic total kcal 15
Carbohidraţi (total) g 3.27
Fibre (total) g 1.5
Glucide/Zaharuri (total) g 1.25
Lipide / Grăsimi (total) g 0.17
Proteine g 0.72
Minerale
Calciu mg 29
Cupru mg 0.037
Fier mg 1.02
Fosfor mg 18
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.205
Potasiu mg 92
Sodiu mg 192
Zinc mg 0.36
Fitonutrienți
Beta caroten µg 193
Luteină + zeaxantină µg 325
Vitamine
Vitamina A, IU IU 321
Vitamina A, RAE µg 16
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.2
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.106
Vitamina B6 mg 0.03
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 7.3
Vitamina C mg 2.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”