Păstăi de fasole verde, conservă, toate varietăţile, condimentată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă 439
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.117
Acid glutamic g 0.086
Alanină g 0.038
Arginină g 0.034
Histidină g 0.016
Cistină g 0.008
Valină g 0.041
Prolină g 0.031
Serină g 0.045
Fenilalanină g 0.03
Glicină g 0.03
Triptofan g 0.009
Treonină g 0.036
Izoleucină g 0.03
Leucină g 0.051
Lizină g 0.04
Metionină g 0.01
Tirozină g 0.019
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.008
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.102
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.045
Macronutrienți
Apă g 94.3
Aport caloric / Energic total kcal 16
Carbohidraţi (total) g 3.49
Fibre (total) g 1.5
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 0.83
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.06
Fier mg 0.47
Fosfor mg 16
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.312
Potasiu mg 93
Seleniu µg 0.2
Sodiu mg 373
Zinc mg 0.14
Vitamine
Vitamina A, IU IU 525
Vitamina A, RAE µg 26
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.025
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.049
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.233
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.098
Vitamina B6 mg 0.044
Vitamina C mg 3.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”