Paste de casă, făcute cu ou, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.288
Acid glutamic g 1.628
Alanină g 0.187
Arginină g 0.223
Histidină g 0.111
Cistină g 0.143
Valină g 0.247
Prolină g 0.497
Serină g 0.282
Fenilalanină g 0.262
Glicină g 0.169
Triptofan g 0.067
Treonină g 0.166
Izoleucină g 0.223
Leucină g 0.382
Lizină g 0.165
Metionină g 0.101
Tirozină g 0.156
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.508
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.521
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.408
Colesterol mg 41
Macronutrienți
Apă g 68.71
Aport caloric / Energic total kcal 130
Carbohidraţi (total) g 23.54
Lipide / Grăsimi (total) g 1.74
Proteine g 5.28
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.056
Fier mg 1.16
Fosfor mg 52
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.183
Potasiu mg 21
Sodiu mg 83
Zinc mg 0.44
Fitonutrienți
Fitosteroli mg 1
Vitamine
Retinol µg 17
Vitamina A, IU IU 58
Vitamina A, RAE µg 17
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.173
Vitamina B12 µg 0.1
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.174
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.257
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.231
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 60

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”