Paste de porumb, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.183
Acid glutamic g 0.493
Alanină g 0.197
Arginină g 0.131
Histidină g 0.08
Cistină g 0.047
Valină g 0.133
Prolină g 0.229
Serină g 0.125
Fenilalanină g 0.129
Glicină g 0.108
Triptofan g 0.019
Treonină g 0.099
Izoleucină g 0.094
Leucină g 0.322
Lizină g 0.074
Metionină g 0.055
Tirozină g 0.107
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.191
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.325
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.102
Macronutrienți
Apă g 68.31
Aport caloric / Energic total kcal 126
Carbohidraţi (total) g 27.91
Fibre (total) g 4.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.73
Proteine g 2.63
Minerale
Calciu mg 1
Cupru mg 0.064
Fier mg 0.25
Fosfor mg 76
Magneziu mg 36
Mangan mg 0.153
Potasiu mg 31
Seleniu µg 2.8
Zinc mg 0.63
Vitamine
Vitamina A, IU IU 57
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.053
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.023
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.556
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.128
Vitamina B6 mg 0.058
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”