Paste de porumb, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.519
Acid glutamic g 1.4
Alanină g 0.558
Arginină g 0.372
Histidină g 0.228
Cistină g 0.134
Valină g 0.378
Prolină g 0.651
Serină g 0.354
Fenilalanină g 0.366
Glicină g 0.306
Triptofan g 0.053
Treonină g 0.28
Izoleucină g 0.267
Leucină g 0.915
Lizină g 0.21
Metionină g 0.156
Tirozină g 0.303
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.543
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.924
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.29
Macronutrienți
Apă g 10
Aport caloric / Energic total kcal 357
Carbohidraţi (total) g 79.26
Fibre (total) g 11
Lipide / Grăsimi (total) g 2.08
Proteine g 7.46
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.202
Fier mg 0.93
Fosfor mg 253
Magneziu mg 119
Mangan mg 0.483
Potasiu mg 294
Seleniu µg 7.9
Sodiu mg 3
Zinc mg 1.79
Vitamine
Vitamina A, IU IU 170
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.231
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.087
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.43
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.484
Vitamina B6 mg 0.206
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 25

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”