Paste proaspete refrigerate, cu spanac

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.601
Acid glutamic g 3.449
Alanină g 0.399
Arginină g 0.48
Histidină g 0.237
Cistină g 0.297
Valină g 0.544
Prolină g 1.056
Serină g 0.577
Fenilalanină g 0.56
Glicină g 0.369
Triptofan g 0.15
Treonină g 0.352
Izoleucină g 0.488
Leucină g 0.813
Lizină g 0.336
Metionină g 0.208
Tirozină g 0.332
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.659
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.467
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.483
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 30.1
Aport caloric / Energic total kcal 289
Carbohidraţi (total) g 55.72
Lipide / Grăsimi (total) g 2.1
Proteine g 11.26
Minerale
Calciu mg 43
Cupru mg 0.197
Fier mg 3.3
Fosfor mg 148
Magneziu mg 63
Mangan mg 0.781
Potasiu mg 272
Sodiu mg 27
Zinc mg 1.4
Vitamine
Retinol µg 15
Vitamina A, IU IU 241
Vitamina A, RAE µg 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.609
Vitamina B12 µg 0.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.398
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.46
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.688
Vitamina B6 mg 0.315
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 262

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”