Paste proaspete refrigerate, cu spanac, fierte

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.27
Acid glutamic g 1.55
Alanină g 0.179
Arginină g 0.216
Histidină g 0.107
Cistină g 0.134
Valină g 0.245
Prolină g 0.474
Serină g 0.259
Fenilalanină g 0.252
Glicină g 0.166
Triptofan g 0.067
Treonină g 0.158
Izoleucină g 0.219
Leucină g 0.365
Lizină g 0.151
Metionină g 0.093
Tirozină g 0.149
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.296
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.21
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.217
Colesterol mg 33
Macronutrienți
Apă g 68.58
Aport caloric / Energic total kcal 130
Carbohidraţi (total) g 25.04
Lipide / Grăsimi (total) g 0.94
Proteine g 5.06
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.11
Fosfor mg 57
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.316
Potasiu mg 37
Sodiu mg 6
Zinc mg 0.63
Vitamine
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 103
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.178
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.134
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.011
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.232
Vitamina B6 mg 0.113
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 96

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”