Paste proaspete refrigerate, simple

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.456
Acid glutamic g 4.022
Alanină g 0.327
Arginină g 0.411
Histidină g 0.226
Cistină g 0.315
Valină g 0.476
Prolină g 1.227
Serină g 0.526
Fenilalanină g 0.542
Glicină g 0.353
Triptofan g 0.143
Treonină g 0.295
Izoleucină g 0.431
Leucină g 0.763
Lizină g 0.214
Metionină g 0.174
Tirozină g 0.293
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.271
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.942
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.328
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 31
Aport caloric / Energic total kcal 288
Carbohidraţi (total) g 54.73
Lipide / Grăsimi (total) g 2.3
Proteine g 11.31
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.228
Fier mg 3.35
Fosfor mg 163
Magneziu mg 46
Mangan mg 0.547
Potasiu mg 179
Sodiu mg 26
Zinc mg 1.22
Vitamine
Retinol µg 14
Vitamina A, IU IU 47
Vitamina A, RAE µg 14
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.705
Vitamina B12 µg 0.31
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.439
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.35
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.535
Vitamina B6 mg 0.093
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 284

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”